I vårt provkök jobbar ett team med matredaktörer och kockar som alla har en gedigen erfarenhet inom matlagning och bakning. Vatten, vetemjöl 1, siktat rågmjöl 1, fullkornsrågmjöl 1, 2, sirap 1, surdeg på fullkornsråg 1, 2 och vete 1, klippt fullkornsråg 1, 2, malt av korn, fullkornsvetemjöl 1, 2, vetegluten 1, lingon 1 (1,5%), röda vinbär, rapsolja 1, skållat vetemjöl 1, vetekli 1, jäst och salt. Fullkornshalten i brödet är 23% vilket motsvarar 33% av. Alla recept har jag provlagat och testat, skrivit och fotat så att de ska fungera att laga för dig. Om oss allt om mat är sveriges största fristående matmagasin.
Vatten, vetemjöl 1, siktat rågmjöl 1, fullkornsrågmjöl 1, 2, sirap 1, surdeg på fullkornsråg 1, 2 och vete 1, klippt fullkornsråg 1, 2, malt av korn, fullkornsvetemjöl 1, 2, vetegluten 1, lingon 1 (1,5%), röda vinbär, rapsolja 1, skållat vetemjöl 1, vetekli 1, jäst och salt. Om oss allt om mat är sveriges största fristående matmagasin. Ett magasin som funnits i över 50 år. I vårt provkök jobbar ett team med matredaktörer och kockar som alla har en gedigen erfarenhet inom matlagning och bakning. Fullkornshalten i brödet är 23% vilket motsvarar 33% av. Alla recept har jag provlagat och testat, skrivit och fotat så att de ska fungera att laga för dig.
Alla recept har jag provlagat och testat, skrivit och fotat så att de ska fungera att laga för dig.
I vårt provkök jobbar ett team med matredaktörer och kockar som alla har en gedigen erfarenhet inom matlagning och bakning. Fullkornshalten i brödet är 23% vilket motsvarar 33% av. Alla recept har jag provlagat och testat, skrivit och fotat så att de ska fungera att laga för dig. Ett magasin som funnits i över 50 år. Om oss allt om mat är sveriges största fristående matmagasin. Vatten, vetemjöl 1, siktat rågmjöl 1, fullkornsrågmjöl 1, 2, sirap 1, surdeg på fullkornsråg 1, 2 och vete 1, klippt fullkornsråg 1, 2, malt av korn, fullkornsvetemjöl 1, 2, vetegluten 1, lingon 1 (1,5%), röda vinbär, rapsolja 1, skållat vetemjöl 1, vetekli 1, jäst och salt.
Om oss allt om mat är sveriges största fristående matmagasin. Alla recept har jag provlagat och testat, skrivit och fotat så att de ska fungera att laga för dig. Vatten, vetemjöl 1, siktat rågmjöl 1, fullkornsrågmjöl 1, 2, sirap 1, surdeg på fullkornsråg 1, 2 och vete 1, klippt fullkornsråg 1, 2, malt av korn, fullkornsvetemjöl 1, 2, vetegluten 1, lingon 1 (1,5%), röda vinbär, rapsolja 1, skållat vetemjöl 1, vetekli 1, jäst och salt. Ett magasin som funnits i över 50 år. I vårt provkök jobbar ett team med matredaktörer och kockar som alla har en gedigen erfarenhet inom matlagning och bakning.
I vårt provkök jobbar ett team med matredaktörer och kockar som alla har en gedigen erfarenhet inom matlagning och bakning. Ett magasin som funnits i över 50 år. Fullkornshalten i brödet är 23% vilket motsvarar 33% av. Om oss allt om mat är sveriges största fristående matmagasin. Alla recept har jag provlagat och testat, skrivit och fotat så att de ska fungera att laga för dig. Vatten, vetemjöl 1, siktat rågmjöl 1, fullkornsrågmjöl 1, 2, sirap 1, surdeg på fullkornsråg 1, 2 och vete 1, klippt fullkornsråg 1, 2, malt av korn, fullkornsvetemjöl 1, 2, vetegluten 1, lingon 1 (1,5%), röda vinbär, rapsolja 1, skållat vetemjöl 1, vetekli 1, jäst och salt.
Om oss allt om mat är sveriges största fristående matmagasin.
Alla recept har jag provlagat och testat, skrivit och fotat så att de ska fungera att laga för dig. Fullkornshalten i brödet är 23% vilket motsvarar 33% av. Om oss allt om mat är sveriges största fristående matmagasin. Vatten, vetemjöl 1, siktat rågmjöl 1, fullkornsrågmjöl 1, 2, sirap 1, surdeg på fullkornsråg 1, 2 och vete 1, klippt fullkornsråg 1, 2, malt av korn, fullkornsvetemjöl 1, 2, vetegluten 1, lingon 1 (1,5%), röda vinbär, rapsolja 1, skållat vetemjöl 1, vetekli 1, jäst och salt. Ett magasin som funnits i över 50 år. I vårt provkök jobbar ett team med matredaktörer och kockar som alla har en gedigen erfarenhet inom matlagning och bakning.
Om oss allt om mat är sveriges största fristående matmagasin. I vårt provkök jobbar ett team med matredaktörer och kockar som alla har en gedigen erfarenhet inom matlagning och bakning. Ett magasin som funnits i över 50 år. Alla recept har jag provlagat och testat, skrivit och fotat så att de ska fungera att laga för dig. Fullkornshalten i brödet är 23% vilket motsvarar 33% av.
Fullkornshalten i brödet är 23% vilket motsvarar 33% av. Alla recept har jag provlagat och testat, skrivit och fotat så att de ska fungera att laga för dig. Vatten, vetemjöl 1, siktat rågmjöl 1, fullkornsrågmjöl 1, 2, sirap 1, surdeg på fullkornsråg 1, 2 och vete 1, klippt fullkornsråg 1, 2, malt av korn, fullkornsvetemjöl 1, 2, vetegluten 1, lingon 1 (1,5%), röda vinbär, rapsolja 1, skållat vetemjöl 1, vetekli 1, jäst och salt. Ett magasin som funnits i över 50 år. I vårt provkök jobbar ett team med matredaktörer och kockar som alla har en gedigen erfarenhet inom matlagning och bakning. Om oss allt om mat är sveriges största fristående matmagasin.
Ett magasin som funnits i över 50 år.
Fullkornshalten i brödet är 23% vilket motsvarar 33% av. Om oss allt om mat är sveriges största fristående matmagasin. I vårt provkök jobbar ett team med matredaktörer och kockar som alla har en gedigen erfarenhet inom matlagning och bakning. Alla recept har jag provlagat och testat, skrivit och fotat så att de ska fungera att laga för dig. Ett magasin som funnits i över 50 år. Vatten, vetemjöl 1, siktat rågmjöl 1, fullkornsrågmjöl 1, 2, sirap 1, surdeg på fullkornsråg 1, 2 och vete 1, klippt fullkornsråg 1, 2, malt av korn, fullkornsvetemjöl 1, 2, vetegluten 1, lingon 1 (1,5%), röda vinbär, rapsolja 1, skållat vetemjöl 1, vetekli 1, jäst och salt.
Gifflar Kanel : Produkttest: PÃ¥gens Gifflar med smak av Pepparkaka / Ett magasin som funnits i över 50 år.. Fullkornshalten i brödet är 23% vilket motsvarar 33% av. Ett magasin som funnits i över 50 år. I vårt provkök jobbar ett team med matredaktörer och kockar som alla har en gedigen erfarenhet inom matlagning och bakning. Om oss allt om mat är sveriges största fristående matmagasin. Alla recept har jag provlagat och testat, skrivit och fotat så att de ska fungera att laga för dig.